Jobba med oss

Jobba med oss

Jobba med oss

Engagemangs-
utvecklare norra Sverige

Engagemangsutvecklare norra Sverige

Initiativrik Engagemangsutvecklare sökes för att stärka ungas plats i demokratin.

Vill du att landsbygden ska bli en bättre plats att bo på för unga? Brinner du för norra Sverige? Tycker du att politiker behöver bli bättre på att lyssna på unga? Har du kanske till och med ett intresse för EPA? Sök jobb som engagemangsutvecklare på Youth 2030 Movement!

Youth 2030 Movement är en ideell förening som jobbar för att unga ska få mer makt i samhället. Vi arbetar tillsammans med kommuner, andra föreningar, unga och vuxna för att skapa en starkare demokrati.

Om tjänsten
Vi söker en peppad och kreativ Engagemangsutvecklare som vill delta i flera av våra projekt i norra Sverige. Du kommer att arbeta på flera platser i Väster- och Norrbotten, och kommer därför att resa runt en stor del av arbetstiden. Du kommer att rekrytera unga till aktiviteter, hålla i workshops, planera och arrangera träffar mellan unga och beslutsfattare, samt att hålla ordning och reda i projekten. Vi erbjuder en lärande erfarenhet med stöttning från ett litet team som hjälps åt med stort och smått, och jobbar tillsammans för att nå våra gemensamma mål!

Anställningsvillkor
Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående till och med 30 november 2023 med chans till förlängning. Det finns utrymme för en deltids- eller heltidstjänst på minst 75%. Du kommer att utgå från vårt kontor i Umeå, eller hybrid, och resa 2-4 gånger i månaden inom tjänsten. Under dessa resor förekommer jobb på obekväm arbetstid.
Du kommer tillhöra vår förenings lilla och engagerade team på åtta personer som brinner för att testa nya saker och att göra verklig skillnad för barn och unga i Sverige.

Erfarenheter
Vi söker efter kandidater som har erfarenheter i minst ett av följande områden:

 • Erfarenhet av ungt engagemang, aktivism eller av aktiviteter inom civilsamhället med fokus på samhällsförändring
 • Erfarenhet av att samarbeta med andra unga
 • Erfarenhet av att arrangera stora eller små aktiviteter/arrangemang

Det är även önskvärt att ha erfarenhet av minst två av följande:

 • Att leda workshoppar eller hålla föreläsningar
 • Deltagit i projekt
 • Administrativt arbete såsom projektplanering eller rapportering
 • Förstår hur en kommun fungerar

Kunskaper
Körkort är ett krav. Ingen formell utbildningsnivå krävs.
Det är meriterande att ha kunskaper inom någon/några av följande områden:

 • Landsbygdsfrågor
 • Samhällsutveckling/förändring
 • Barns och ungas rättigheter
 • EPA-kultur

Om dig som person
Du som söker ska trivas i miljöer där saker händer snabbt och utvecklas. Du tycker om att ha tydliga mål och jobba för att nå dem. Du tycker om att bygga relationer till olika typer av människor. Du delar vår syn på unga som egna personer med rättigheter och ett samhälle där demokratin är viktig. Du delar vår bild av att engagemang kan se ut på många olika sätt, och värdesätter att människor är olika.
Vi söker dig som brinner för att jobba med unga och hjälpa dem att skapa förändring! Du vill inspirera och engagera. Du är självgående och utåtriktad, har en god samarbetsförmåga och gillar att vara en viktig pusselbit i stora helheten.

Så här rekryterar vi kompetensbaserat: Vi vill verka för mångfald i våra rekryteringsprocesser, och tillämpar därför anonymiserat urval i första steg. Du ansöker till tjänsterna genom att fylla i följande formulär: Engagemangsutvecklare. Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt men senast den 31 januari 2023.

Övriga frågor:
Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig på info@youth2030.se. Läs gärna mer om oss på vår hemsida youth2030.se eller följ oss via sociala medier @youth2030movement