Jobba hos oss

Jobba med oss

Jobba med oss

Är du peppad på att jobba eller praktisera för en större demokrati? Välkommen till maktskiftet och rörelsen Youth 2030 Movement!

Gör praktik inom kommunikation hösten 2024

Pluggar du kommunikation, formgivning, journalistik eller PR och längtar efter att omsätta allt du har lärt dig i praktiken? Då ska du göra din praktik hos oss på Youth 2030 Movement! 

Gör praktik inom påverkan hösten 2024

Studerar du statskunskap, juridik eller en närliggande samhällsvetenskaplig utbildning och vill bidra till ett mer demokratiskt samhälle där barn och unga har inflytande? Då ska du göra din praktik hos oss på Youth 2030 Movement! 

Anställning

Engagemangsutvecklare nationellt (timanställning)

Placering: Helsingborg, Göteborg, Umeå, Stockholm eller hybrid.
Vi tar emot ansökningar löpande.

Förtroendeuppdrag

Styrelse

Om du är medlem i föreningen Youth 2030 Movement och är intresserad av ett förtroendeuppdrag och är nyfiken på styrelsearbetet hör av dig till valberedning@youth2030.se. Styrelsens ledamöter väljs på 1–2 år i taget, och årsmötet sker årligen i april månad.

Bli medlem

Vill du vara med och skapa förändring? Bli medlem i Youth 2030 Movement! I vår rörelse är både unga, vuxna allierade och organisationer medlemmar. Som medlem är du en viktig del av arbetet. Du kan vara med och bestämma om vad vi ska lägga vår tid och våra pengar på. Medlemskapet är gratis och du behöver förnya ditt medlemskap varje år.