Jobba med oss

Jobba med oss

Jobba med oss

Är du peppad på att jobba eller praktisera för en större demokrati? Välkommen till maktskiftet och rörelsen Youth 2030 Movement!

Anställning

Youth 2030 Movement och ChildX söker ekonomiadministratör på heltid

Placering: Stockholm

Anställning

Engagemangsutvecklare nationellt (timanställning)

Placering: Helsingborg, Göteborg, Umeå, Stockholm eller hybrid.
Vi tar emot ansökningar löpande.

Förtroendeuppdrag

Styrgrupp Toppmöte 2023

Just nu söker vi unga som vill vara en del av styrgruppen för Youth 2030 Movements kommande toppmöte under hösten 2023. Uppdraget innebär att under året tillsammans med andra unga ta fram innehåll, upplägg och budskap för ett toppmöte där unga möter beslutsfattare på tema ”Ungas förutsättningar att leva, bo och verka i landsbygder”. Uppdraget är arvoderat.

Hör av dig till info@youth2030.se om du är intresserad.

Förtroendeuppdrag

Styrelse

Om du är medlem i föreningen Youth 2030 Movement och är intresserad av ett förtroendeuppdrag och är nyfiken på styrelsearbetet hör av dig till valberedning@youth2030.se. Styrelsens ledamöter väljs på 1–2 år i taget, och årsmötet sker årligen i april månad.

Bli medlem

Vill du vara med och skapa förändring? Bli medlem i Youth 2030 Movement! I vår rörelse är både unga, vuxna allierade och organisationer medlemmar. Som medlem är du en viktig del av arbetet. Du kan vara med och bestämma om vad vi ska lägga vår tid och våra pengar på. Medlemskapet är gratis och du behöver förnya ditt medlemskap varje år.